Zobacz nasze opinie

99%

... użytkowników poleca tą restaurację

29 Opinii
Jakość jedzenia
Bardze dobry
Dobry
Dostateczny
Mierny
Niedostateczny
Dostawa
Bardze dobry
Dobry
Dostateczny
Mierny
Niedostateczny

Opinie naszych klientów

12.12.2018

Jakość jedzenia
Dostawa
Kamil

9.12.2018

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza! Polecam! Ceny bardzo atrakcyjne w porównaniu z innymi lokalami i bardzo miła obsługa.
Mati

31.10.2018

Jakość jedzenia
Dostawa
Świetna pizza, duzo składników, zawsze ciepła, pyszne ciasto i b. dobre sosy, Polecam najlepszą pizze w Rzeszowie
Krzysiek

14.10.2018

Jakość jedzenia
Dostawa
Od dłuższego czasu zamawiam pizze z różnych lokali właśnie pod kątem wybrania tych najlepszych. Zdecydowanie jak do tej pory na 14 lokali z Rzeszowa, PIERWSZE miejsce!!!
Monika

28.06.2018

Jakość jedzenia
Dostawa
Szybka dostawa i pizza godna polecenia!
Tomek

4.05.2018

Jakość jedzenia
Dostawa
Pizza bardzo dobra, każdy składnik jest wyczuwalny, brzegów praktycznie nie ma, składniki są na całej pizzy. A dostawa jest błyskawiczna, ostatnio niecałe 20 minut (choć to może być zasługa mojego miejsca zamieszkania).
Łukasz PL

13.02.2018

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo dobra pizza. Szybka dostawa. Polecam
krystek

19.01.2018

Jakość jedzenia
Dostawa
pizza lux dostawa szybka czegoz chciec wiecej?
Daria

2.12.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
Pycha

7.07.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
Najlepsza Pizza w Rzeszowie ! Szybka dostawa i bardzo gorąca !
Jedna z lepszych w Rzeszowie

29.05.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
Doskonala pizza - oczywiście jeżeli ktoś lubi prawdziwą pizze a nie ciasto z dodatkami... Polecam
Kasia

9.05.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo dobra polecam moje dzieci uwielbiają pizze Pinokio ja zresztą tylko też .pytanie dlaczego cena tak wzrosła
Kate

5.04.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
ŚWIETNA !
Michał

30.03.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
szybka dostawa, piwko w przystępnej cenie, smak i jakość bez zarzutu :)
Łukasz

7.01.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza, dostawa szybka. Bardzo polecam - smaczne cienkie ciasto. Tak trzymać.
Ola

29.12.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Pyszna pizza, najlepsza w Rzeszowie! Polecam :)
Sylwia

27.11.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo dobra pizza, najlepsza moim zdaniem w Rzeszowie, bardzo szybka dostawa. Super polecam!
Sylwia

27.11.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo dobra pizza, najlepsza moim zdaniem w Rzeszowie, bardzo szybka dostawa. Super polecam!
GJ

27.11.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
bardzo dobra pizza a dostawa na czas. za chwilę znowu zamawiam.
GJ

27.11.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
bardzo dobra pizza a dostawa na czas. za chwilę znowu zamawiam.
Mateusz

21.09.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza z polskimi składnikami. Na zamówienie miałem czekać 20 minut, a dostałem je w 15. Serdecznie polecam.
Kamil

21.08.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Magdalena

30.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Pyszna pizza. Na idealnie cienkim cieście :) z ilością składników to różnie. Ale nie jest źle :)
Mateusz

29.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza ze składnikami dobrej jakości. Ponadto bardzo szybka dostawa i sympatyczny dostawca. Każdy powinien spróbować tej pizzy ;)
Mateusz

29.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza ze składnikami dobrej jakości. Ponadto bardzo szybka dostawa i sympatyczny dostawca. Każdy powinien spróbować tej pizzy ;)
Michalina

23.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza ! :-) polecam !
Michalina

23.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza ! :-) polecam !

21.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Asia

18.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Pyszna Pizza ! bardzo szybka dostawa, ciasto zdecydowanie najlepsze :), w porównaniu z innymi pizzerniami na składnikach na pewno nie oszczędzają... moim zdaniem najlepsza pizza w Rzeszowie :)
Dodaj opinie

Jakość jedzenia

Dostawa