Zobacz nasze opinie

99%

... użytkowników poleca tą restaurację

18 Opinii
Jakość jedzenia
Bardze dobry
Dobry
Dostateczny
Mierny
Niedostateczny
Dostawa
Bardze dobry
Dobry
Dostateczny
Mierny
Niedostateczny

Opinie naszych klientów

Kate

5.04.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
ŚWIETNA !
Michał

30.03.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
szybka dostawa, piwko w przystępnej cenie, smak i jakość bez zarzutu :)
oliwia

10.02.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
jedzenie bardzo pyszne a dostawa przychodzi szybko i dostawca jest miły. Polecam bo można się najeść tą pizza :*
Łukasz

7.01.2017

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza, dostawa szybka. Bardzo polecam - smaczne cienkie ciasto. Tak trzymać.
Ola

29.12.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Pyszna pizza, najlepsza w Rzeszowie! Polecam :)
Sylwia

27.11.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo dobra pizza, najlepsza moim zdaniem w Rzeszowie, bardzo szybka dostawa. Super polecam!
Sylwia

27.11.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo dobra pizza, najlepsza moim zdaniem w Rzeszowie, bardzo szybka dostawa. Super polecam!
GJ

27.11.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
bardzo dobra pizza a dostawa na czas. za chwilę znowu zamawiam.
GJ

27.11.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
bardzo dobra pizza a dostawa na czas. za chwilę znowu zamawiam.
Mateusz

21.09.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza z polskimi składnikami. Na zamówienie miałem czekać 20 minut, a dostałem je w 15. Serdecznie polecam.
Kamil

21.08.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Magdalena

30.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Pyszna pizza. Na idealnie cienkim cieście :) z ilością składników to różnie. Ale nie jest źle :)
Mateusz

29.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza ze składnikami dobrej jakości. Ponadto bardzo szybka dostawa i sympatyczny dostawca. Każdy powinien spróbować tej pizzy ;)
Mateusz

29.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza ze składnikami dobrej jakości. Ponadto bardzo szybka dostawa i sympatyczny dostawca. Każdy powinien spróbować tej pizzy ;)
Michalina

23.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza ! :-) polecam !
Michalina

23.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Bardzo smaczna pizza ! :-) polecam !

21.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Asia

18.06.2016

Jakość jedzenia
Dostawa
Pyszna Pizza ! bardzo szybka dostawa, ciasto zdecydowanie najlepsze :), w porównaniu z innymi pizzerniami na składnikach na pewno nie oszczędzają... moim zdaniem najlepsza pizza w Rzeszowie :)
Dodaj opinie

Jakość jedzenia

Dostawa